Pentu-uimakoulu

Järjestämme suosittuja pentu-uimakouluja säännöllisin väliajoin kysynnän mukaan! Tiedustella voit sähköpostitse hauspa@outlook.com tai puhelimitse numeroon 040-5917759. Alta näet uimakoulujen aikataulut. Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella!

Kesän uimakoulut tulossa!

Uimakoulu on tarkoitettu koirille, jotka eivät osaa vielä uida, arastelevat vettä tai jännittävät uimista ja tyytyvät mielummin vain kahlailuun. Koiran tulee olla vähintään 4 kuukauden ikäinen ja rokotettu. Kurssin hinta 75€

Uimakouluihin otetaan max.4 osallistujaa/ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sivun ilmoittautumislomakkeella.

Uimakoulussa opetellaan rauhallinen käyttäytyminen suihkussa, uimaliivien pukeminen, rampilla liikkuminen ja uimatekniikkaa. Siinä vaiheessa kun altaaseen mennään on pesu ja liivien käyttö jo koiralle tuttua. Kurssilla opetellaan nenä- ja tassukosketus tekniikka, jota hyödynnetään altaalla. Tule paikalle noin 10min ennen tunnin alkua koira lenkitettynä. Koiralle mukaan maistuvia herkkuja ja tuttuja kivoja lelua. Koiralle kankainen panta ja kevyt remmi sekä pyyhe. Varaudu itsekin kastumaan!

Ilmoittaudu