Ajan uimalaamme voit varata suoraan yllä olevasta painikkeesta tai soittamalla meille.

Mikäli koirasi on tulossa uimalaamme ensimmäistä kertaa, valitse ”Ensikertalainen (30min)”. Ensikertalaiset uivat meillä aina uittajan kanssa, mutta kuitenkin pelkän omatoimiuinnin hinnalla. Ensimmäisellä uimakerralla käydään läpi turvallinen toiminta uimalassa, totutellaan koira ramppiin ja altaaseen. Uittajamme tulee altaaseen rohkaisemaan koiraasi ja opastamaan oikeaan uintiasentoon.

Omatoimi -vaihtoehto on tarkoitettu koiralle, joka on käynyt uimalassamme uimassa jo uittajan kanssa ja pärjää uimalassa ja altaalla itsenäisesti omistajansa kanssa. Omatoimiuinnin voi varata sen jälkeen kun uittaja ja omistaja ovat asiasta yhdessä kyseisen koiran kohdalla sopineet.

Uimalassamme on aina uintivuorojen aikaan henkilökuntaa paikalla, riippumatta siitä onko kyseessä omatoimi- vai uittajauinti. Uittajauinnit uimalassamme suorittaa uittajamme Lotta.

Jos haluat ajan samalle päivälle, soitathan meille numeroon 040 5917 759. Mahdollinen peruutus on tehtävä puhelimitse vähintään vuorokautta ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta perimme täyden hinnan.

Räätälöimme tuotteet ja palvelut myös tarpeisiisi sopiviksi (esim. koko altaan vuokra, koulutuspalvelut, uinnin tai pesun yhdistäminen omaan tapahtumaasi). Olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.