Koirien hammashuoltopäivä Koirauimala HauSpassa!

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa lemmikkisi hampaat kauniin valkoisiksi. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle.

Ultraääni impulssit tunkeutuvat hampaiden väleihin ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Menetelmä sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei enää mielellään haluta tai pystytä turvallisesti rauhoittamaan. Ilman rauhoitusta tehty hammashoito on myös dopingvapaa eikä haittaa koiran kisakautta. Hoito ei aiheuta kiillevaurioita, ja on turvallinen myös nuorten koirien hammaskiven muodostumisen ehkäisyssä. Hoitotulos kestää lemmikistä riippuen 2kk:sta jopa 10kk:een.

Käsittelyn hinta on 50€/koira. Hammaskivenpoiston kesto riippuu hammaskiven määrästä. Maksimissaan hoitokerta kestää yhden tunnin. Omistajan olisi hyvä jäädä apukäsiksi käsittelyn ajaksi. Hoito maksetaan paikanpäällä käteisellä!

[ Varaa aika ]