Uintivuoroille otamme maksimissaan kaksi koiraa kerrallaan. Maksuvälineinä uimalassamme käy kortti ja käteinen. Tapahtumapäivinä saatat joutua varautumaan käteisellä. Meille voit ostaa myös lahjakortin!

Uinnit

Ensikertalainen (30min) 35€
Ensikertalaiset uivat meillä aina uittajan kanssa, mutta kuitenkin pelkän omatoimiuinnin hinnalla. Ensimmäisellä uimakerralla käydään läpi turvallinen toiminta uimalassa, totutellaan koira ramppiin ja altaaseen. Uittajamme tulee altaaseen rohkaisemaan koiraasi ja opastamaan oikeaan uintiasentoon.
[Lue lisää uittajasta]

Omatoimi (30min) 35€
Koira on käynyt uimassa uimalassamme uittajan kanssa ja pärjää omistajansa kanssa altaalla ilman apua. Koira on tottunut altaaseen ja ramppiin ja pärjää omistajansa kanssa kaksin. Uimalassamme on kuitenkin aina uintien aikana henkilökuntaa paikalla.

Uimaopetus (30min) 45€
Uimaopetus on suositeltava vaihtoehto aroille ja opastusta kaipaaville koirille. Uittajamme tulee tarvittaessa altaaseen rohkaisemaan koiraasi ja opastamaan oikeaan uintiasentoon.
[Lue lisää uittajasta]

Uimaopetus (15min) 25€
Pennuille, vanhemmille koirille ja kuntoutujille voit varata 15 minuutin uintiajan. Toimitathan etukäteen mahdolliset fysioterapeutin tai eläinlääkärin kuntoutusohjeet, jotta ehdimme perehtyä kuntoutukseen. Uintiaika sisältää uittajan, jota voit käyttää tarvittaessa. 15 minuutin uintivuorolle otamme vain yhden koiran kerrallaan.

5x sarjakortti, omatoimi (30min) 150€
Viiden kerran sarjakortti omatoimiuimareille 30 minuutin ajalle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti ja tarvittaessa voit varata uinnille myös uittajan 10 euron hintaan. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.

3x sarjakortti, uimaopetus (30min) 120€
Kolmen kerran sarjakortti 30 minuutin ajalle sisältää uittajan jokaiselle uinti kerralle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.
[Lue lisää uittajasta]

Uittaja 10€
Uittajan voit varata myös erikseen esimerkiksi yhdelle kerralle sarjakorttiin, vaikka se olisi ostettu omatoimiuimarille. Mainitsethan varauksen lisätiedoissa, mikäli tarvitset uittajan.

Lisäkoira 5€
Samalla uintivuorolla korkeintaan 3 koiraa tai 2 jättirotuista.

Pyyhevuokra 5€
Mikäli oma pyyhe unohtui kotiin, uimalastamme voi vuokrata puhtaan pyyhkeen koiralle.

Pesut

Omatoimi (30min) 20€
Koiran omatoiminen pesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää shampoon, yhden pyyhkeen vuokran ja esiliinan. Pesuun varataan aikaa 30 minuuttia.

Palvelupesu (30min) 35€
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja yhden pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa 30 minuuttia.

Palvelupesu (60min) 55€
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja yhden pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa 60 minuuttia.

Tapahtumat

Lihashuoltopäivä 35€ (n. 60min)
Lihashuoltopäivään kuuluu perushieronta, lymfahieronta, nivelten mobilisointi ja kraniosakraalikäsittelyt asiakkaan tarpeiden mukaan. Maksuvälineinä käy kortti tai käteinen.
[Lue lisää Lihashuoltopäivästä]

Hammashuoltopäivä 50€ (n. 60min)
Emmi-Pet -hammaskivenpoisto. Maksuvälineenä käy käteinen.
[Lue lisää Hammashuoltopäivästä]

Trimmauspäivä 60€ (n. 90min)
Kaikkien rotujen trimmaus. Myös nypittävät. Maksuvälineenä käy käteinen.