Hinnat 2018-06-10T09:54:17+00:00

Uintivuoroille otamme maksimissaan kaksi koiraa kerrallaan. Maksuvälineinä uimalassamme käy kortti ja käteinen. Tapahtumapäivinä saatat joutua varautumaan käteisellä. Meille voit ostaa myös lahjakortin!

Varaa aika

Hinnat

Uinti 30min 35€
Hinta uinnista. Koko allas on varattu sinun käyttöösi. Samalle uintivuorolle max. 2 koiraa. Lisäpalveluina saat uittajan 10€ ja lisäkoiran 5€. Ensikertalaiselle tarjoamme uittajan veloituksetta.

Uinti 15min 20€
Hinta uinnista. Koko allas on varattu sinun käyttöösi. Samalle uintivuorolle max. 2 koiraa. Lisäpalveluina saat uittajan 5€ ja lisäkoiran 5€.

Sarjakortti (3 kertaa) 120€
Kolmen kerran sarjakortti 30 minuutin ajalle sisältää uittajan jokaiselle uinti kerralle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.

Sarjakortti (5 kertaa) 150€
Viiden kerran sarjakortti omatoimiuimareille 30 minuutin ajalle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti ja tarvittaessa voit varata uinnille myös uittajan 10 euron hintaan. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.

Pesu 60min 35
Koiran omatoiminen pesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää shampoon, pyyhkeen vuokran ja esiliinan. Pesuun varataan aikaa 60 minuuttia.

Pesu 60min 50€
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa 60 minuuttia.

Lisäpalvelut

Uittaja 30min 10€

Uittaja 15min 5€

Pyyhevuokra 5€

Lisäkoira 5€

Tapahtumat

Lihashuoltopäivä 35€
Lihashuoltopäivään kuuluu perushieronta, lymfahieronta, nivelten mobilisointi ja kraniosakraalikäsittelyt asiakkaan tarpeiden mukaan. Maksuvälineinä käy kortti tai käteinen. Kesto noin 60 minuuttia.

Hammashuoltopäivä 50€
Emmi-Pet -hammaskivenpoisto. Maksuvälineenä käy käteinen. Kesto noin 45 minuuttia.

Trimmauspäivä 60€
Kaikkien rotujen trimmaus. Myös nypittävät. Ei näyttely trimmejä. Maksuvälineenä käy käteinen. Kesto noin 90 minuuttia.

Ryhmät

Pentu-uimakoulu 60€
Pentu-uimakoulu järjestetään ennalta ilmoitettuna ajankohtana ja sisältää neljä lähikertaa. Kurssille otetaan neljä koirakkoa.

VesiAgility 20€
Järjestämme ohjattuja VesiAgility -treenejä säännöllisesti. Treeneihin otetaan kolme koirakkoa kerrallaan. VesiAgilityyn päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa.

VesiRally 20€
Järjestämme ohjattuja VesiRally -treenejä säännöllisesti. Treeneihin otetaan kolme koirakkoa kerrallaan. VesiRallyyn päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa.