Uintivuoroille otamme maksimissaan kaksi koiraa kerrallaan. Maksuvälineinä uimalassamme käy kortti ja käteinen. Tapahtumapäivinä saatat joutua varautumaan käteisellä. Meille voit ostaa myös lahjakortin!

Uinti

Uinti 30min 35€
Hinta uinnista. Koko allas on varattu sinun käyttöösi. Samalle uintivuorolle max. 2 koiraa. Lisäpalveluina saat uittajan 10€ ja lisäkoiran 5€. Ensikertalaiselle tarjoamme uittajan veloituksetta.

Uinti 15min 20€
Hinta uinnista. Koko allas on varattu sinun käyttöösi. Samalle uintivuorolle max. 2 koiraa. Lisäpalveluina saat uittajan 5€ ja lisäkoiran 5€.

Sarjakortti (3 kertaa) 120€
Kolmen kerran sarjakortti 30 minuutin ajalle sisältää uittajan jokaiselle uinti kerralle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.

Sarjakortti (5 kertaa) 150€
Viiden kerran sarjakortti omatoimiuimareille 30 minuutin ajalle. Lisäkoirista veloitamme hinnaston mukaisesti ja tarvittaessa voit varata uinnille myös uittajan 10 euron hintaan. Sarjakortit myymme uimalastamme ja ne ovat voimassa 3 kuukautta.

Pesu

Omatoiminen pesu 60min 25
Koiran omatoiminen pesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää shampoon, pyyhkeen vuokran ja esiliinan. Pesuun varataan aikaa 60 minuuttia.

Pesu (alle 10kg) 35
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa noin 60 minuuttia.

Pesu (alle 25kg) 45
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa noin 60 minuuttia.

Pesu (yli 25kg) 50
Koiran palvelupesu ja kuivaus uimalassamme ilman uintia. Hinta sisältää pesupalvelun, shampoon ja pyyhkeen vuokran. Pesuun ja kuivaukseen varataan aikaa noin 60 minuuttia.

Lisäpalvelut

Uittaja 30min 10€

Uittaja 15min 5€

Lisäkoira 5€

Pyyhe 7,90€
Mikäli pyyhe unohtui kotiin, meiltä voit ostaa laadukkaan mikrokuitupyyhkeen edullisesti omaksi. Pyyhe imee 10 kertaa tehokkaammin vettä kuin tavanomainen pyyhe ja on myös konepestävä. Pyyhettä voi käyttää myös koiran viilennykseen.

Pelastusliivien vuokra 5,90€ / vrk
Vuokraamme laadukkaita ja oikean kokoisia koirien pelastusliivejä vuorokausihintaan.

Hyvinvointipalvelut

Lihashuoltopäivä 35€
Lihashuoltopäivään kuuluu perushieronta, lymfahieronta, nivelten mobilisointi ja kraniosakraalikäsittelyt asiakkaan tarpeiden mukaan. Kesto noin 60 minuuttia. Laserhoito 5,90€ / kerta.

Hammashuoltopäivä 50€
Emmi-Pet -hammaskivenpoisto. Maksuvälineenä käy käteinen. Kesto noin 45 minuuttia.

Trimmauspäivä 60-90€
Kaikkien rotujen trimmaus. Myös nypittävät. Ei näyttely trimmejä. Vain käteismaksu. Hinta riippuu trimmauksen kestosta. Valitse ajanvarauksesta koirallesi sopiva palvelu.

Fysioterapia koirille 75€
Koirien fysioterapia. Vain käteismaksu. Kesto noin 60 minuuttia.

Ohjatut ryhmät

Pentu-uimakoulu 75€ / kurssi
Pentu-uimakoulu järjestetään ennalta ilmoitettuna ajankohtana ja sisältää neljä lähikertaa. Kurssille otetaan neljä koirakkoa.

Pentu-uinti 20€
Järjestämme pentu-uintipäiviä 4-12kk pennuille, jolloin otamme tunnille 3 koirakkoa kerrallaan. Uittaja on paikalla ohjaamassa tuntia. Osallistua voi myös ensikertalaisena.

Pentutreffit 5€
Pentutreffeillä leikkii valvotusti maksimissaan viisi koiraa kerrallaan. Tiukkaa ikärajaa treffeille ei ole, tärkeintä on, että pentu vielä leikkii pikkupentujen leikkejä.

VesiAgility 20€
Järjestämme ohjattuja VesiAgility -treenejä säännöllisesti. Treeneihin otetaan kolme koirakkoa kerrallaan. VesiAgilityyn päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa.