UIMALAPALVELUT

Uinti

Uimalaan voit varata 30 minuutin tai 15 minuutin uintivuoroja uittajan kanssa tai omatoimiuinteina. Ensikertalaiset uivat meillä aina uittajan kanssa. Uintivuorolle voi tuoda maksimissaan kaksi koiraa kerrallaan.

Ohjeet

Pesu

Uimalaan voit tulla pesemään ja föönaamaan koirasi omatoimisesti tai palvelupesuna. Pesu sisältää pyyhkeen, shampoon (Bio-Groom) ja hoitoaineen.

OHJATUT RYHMÄT

Uimakoulu

Uimakoulussa pennulle opetetaan rauhallinen käyttäytyminen suihkussa, uimaliivien pukeminen, rampilla liikkuminen ja uimatekniikkaa. Uimakoulut ovat neljän kerran kursseja.

Lue lisää

Pentutreffit

Pentutreffeillä leikkii valvotusti maksimissaan viisi koiraa kerrallaan. Tiukkaa ikärajaa treffeille ei ole, tärkeintä on, että pentu vielä leikkii pikkupentujen leikkejä. Ilmoittautuminen pentutreffeille onnistuu nettiajanvarauksen kautta.

Lue lisää

VesiAgility

VesiAgilityssä koira suorittaa altaassa agilityn kaltaisia tehtäviä, kuten pujottelua, porttien alituksia ja erilaisia kiertoja. Ohjaaja ohjaa koiraa altaan reunalta. Ohjattuja vesiagility-ryhmiä järjestetään säännöllisesti. Ryhmään päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa. Mahdollisuus varata myös yksityistunteja esimerkiksi ryhmälle.

Vepe

VePe eli vesipelastustreenit sopivat kaikille koirille, jotka kantavat leluja suussa ja innostuvat uimisesta rotuun tai kokoon katsomatta. Treenien teemana esimerkiksi hukkuvan pelastaminen, esineen vienti ja köyden haku. Vesipelastus on hauskaa ja hyödyllistä. Ryhmään päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa.

Lue lisää

HYVINVOINTI

Lihashuolto

Lihashuoltopäivän palveluihin kuuluu perushieronta, lymfahieronta, nivelten mobilisointi ja kraniosakraalikäsittelyt asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ohjeet

Trimmaus

Trimmauspäivänä onnistuu kaikkien rotujen trimmaus, myös nypittävät rodut. Ei näyttelytrimmejä!

Osteopatia

Osteopatia on pehmeä, mutta tehokas hoitomuoto, jossa ei ”niksauteta ja hierota”. Kehon tarkan manuaalisen tutkimisen avulla pyritään löytämään vaivojen ja oireiden alkuperä niiden hoitamiseksi.

Hammashuolto

Emmi-Pet ultraäänihammashoidossa käytetään hammasharjaa, jolla ei harjata. Menetelmällä poistetaan hammaskiveä ja se sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei enää mielellään haluta tai pystytä turvallisesti rauhoittamaan.

Luennot

Koirauimala HauSpa järjestää erilaisia luentoja liittyen koirien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.