Palvelut 2018-06-09T07:52:30+00:00

PALVELUT

Uinti

Uimalaan voit varata 30 minuutin tai 15 minuutin uintivuoroja uittajan kanssa tai omatoimiuinteina. Ensikertalaiset uivat meillä aina uittajan kanssa. Uintivuorolle voi tuoda maksimissaan kaksi koiraa kerrallaan.

Ohjeet

Pesu

Uimalaan voit tulla pesemään ja föönaamaan koirasi omatoimisesti tai palvelupesuna. Pesu sisältää pyyhkeen, shampoon (Bio-Groom) ja hoitoaineen.

RYHMÄT

Uimakoulu

Uimakoulussa pennulle opetetaan rauhallinen käyttäytyminen suihkussa, uimaliivien pukeminen, rampilla liikkuminen ja uimatekniikkaa. Uimakoulut ovat neljän kerran kursseja.

Lue lisää

Uintiryhmät

Uimalassa on tarjolla monenlaista ohjattua vesitreeniä, joka liikuttaa myös koiranohjaajaa altaan reunalla. Uintiryhmiä on erilaisia kuten VesiAgility, VesiRally ja VePe. Uiniryhmiinn päästäkseen koiran on oltava uimalamme omatoimiuimari ja osattava uida altaassa ilman uittajaa.

TAPAHTUMAT

Lihashuolto

Lihashuoltopäivän palveluihin kuuluu perushieronta, lymfahieronta, nivelten mobilisointi ja kraniosakraalikäsittelyt asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ohjeet

Trimmaus

Trimmauspäivänä onnistuu kaikkien rotujen trimmaus, myös nypittävät rodut. Ei näyttelytrimmejä!

Hammashuolto

Emmi-Pet ultraäänihammashoidossa käytetään hammasharjaa, jolla ei harjata. Menetelmällä poistetaan hammaskiveä ja se sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei enää mielellään haluta tai pystytä turvallisesti rauhoittamaan.

Luennot

Koirauimala HauSpa järjestää erilaisia luentoja liittyen koirien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.