Pentutreffit

Koirauimala HauSpan pentutreffit on tarkoitettu pikkupentujen varhaiseen sosiaalistamiseen. Pennut saavat tutustua, leikkiä ja temmeltää sekä samalla opetella tärkeitä taitoja, joita ne tulevat tarvitsemaan aikuisenakin. Varhainen sosiaalistuminen ehkäisee mm. käytösongelmia.

Treffeillä leikitään valvotusti, niin ettei ketään kiusata. Jokainen omistaja vastaa omasta pennustaan treffien ajan. Treffeille otetaan max. 5 pentua kerralla, joten muista ilmoittautua mukaan etukäteen. Treffien kesto noin 60min ja hinta 5€.

Tiukkaa ikärajaa treffeille ei ole, tärkeintä on, että pentu vielä leikkii pikkupentujen leikkejä. Kun kokoa ja ikää alkaa olla enemmän ja leikit painottuvat enemmän vauhdikkaaseen juoksemiseen ja hurjempaan taklailuun, on turvallisempaa tavata ulkona.

Pennuille on mahdollista ottaa varhaisrokote jo 7-9 viikon iässä. Pennulla on kuitenkin emältä saadut vasta-aineet, joiden vaikutus lakkaa hiljalleen noin 12 viikon ikään mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen pentutreffeille onnistuu Koirauimala HauSpan ajanvarauksen kautta. Pentutrefffien ajanvaraukseen pääset suoraan alla olevasta linkistä.

Varaa aika