Tuotteet2018-06-14T09:25:44+00:00

Koiran superfoodit löytyy luonnosta! Toimimme Chia de Gracian virallisena jälleenmyyjänä Kokkolassa. Lisäämällä koiran ruokintaan mm. marjoja, yrttejä, siemeniä ja juureksia voit turvallisesti huoltaa koiran vatsavaivoja, nivelvaivoja, juoksuaikaan tai virtsateihin liittyviä ongelmia luonnollisesti, ilman lisäaineita. Yrtit tukevat ja aktivoivat kehon luonnollista toimintaa. Nyt näitä tuotteita on saatavilla sekä koirille, että hevosille HauSpasta. Tuu testaamaan ja hakemaan maistiaiset!

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu on koirien puolikostea täysravinto. Korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa lopputuotteessa) ansiosta tämä ruoka on koirien suursuosikki etenkin koulutus ja namipalana.

Natural Menu on säilötty EU:N hyväksymillä antioksidanteilla(Antioksidanteista käytetään EU-lainsäädännön vuoksi myös yleisnimitystä hapettumisenestoaine sekä säilöntäaine) Natural Menu ei sisällä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita (kuten BHT BHA tai Etoksikiini)

Flying Dog -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti aktiivisille kilpakoirille, mutta Flying Dog -tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikki koirat jotka tarvitsevat urheilusuorituksen aikana nesteytystä ja joiden palautumisaikaa halutaan lyhentää.

Flying Dog -tuotteiden avulla voit tarjota koirallesi parhaan mahdollisen ravinnonsaannin. Antamalla Flying Dog -tuotteita säännöllisesti varmistat koirasi hyvinvoinnin myös silloin, kun koirasi liikkuu paljon, kilpailet koirasi kanssa tai harrastat säännöllisesti koirasi kanssa.

Flying Dog -tuotteiden käytön on havaittu lyhyelläkin käyttöajalla parantavan koirien nopeutta, kestävyyttä ja palautumista. Tuotteita on käytetty jo useita vuosia menestyneillä kilpakoirilla. Juomat ovat paitsi hyvin maistuvia myös nopeasti vaikuttavia.

Koirauimala HauSpa toimii VIPstoren virallisena jälleenmyyjänä Kokkolassa. Meiltä saat tilattua kaikki tuotteet nopeasti ja joustavasti uimalaamme ilman postikuluja.

Tuotteet voit tilata sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 040-5917759. Tuotetilausten maksu hoituu käteisellä, kortilla tai laskulla ennen tuotteen noutoa.

Tuotekuvasto