Tuotemyyntimme on laajentunut!

Kaikki tuotteet ovat tilattavissa sähköpostitse osoitteesta hauspa@outlook.com tai puhelimitse numerosta 040-5917759. Tuotetilausten maksu hoituu käteisellä, kortilla tai laskulla ennen tuotteen noutoa.

Tilatut tai myymälässämme olevat tuotteet ovat noudettavissa nyt myös uimalamme aukioloaikojen ulkopuolella koodilla varustetusta laatikosta. Näin voit noutaa maksetut tuotteet joustavasti uimalaltamme koska vain.

Kaikki edustamamme tuotemerkit tilattavissa nopeilla toimituksilla.

Kaikki myymälässämme olevat tuotteet ovat saatavilla yhdellä viestillä! Laita viesti vaikkapa WhatsAppiin minkä tuotteen tarvitset, laitamme paluuviestinä maksutiedot tuotteesta, maksa lasku ja nouda tuote! Tuote on noudettavissa uimalaltamme koodilukolla varustetusta laatikosta 24/7!

Natural Menu
Adulto 1,5kg 13€
Adulto 5kg 30€
Crecimiento 1,5kg 15€
Crecimiento 5kg 35€

Koulutus- ja naminappuloiden supersuosikki! Aito ja Alkuperäinen Natural Menu on koirien puolikostea täysravinto. Korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa lopputuotteessa) ansiosta tämä ruoka on koirien suursuosikki etenkin koulutus ja namipalana. Natural Menu ei sisällä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Naturis Fresh Meat
Kalkkuna 650g 5€
Kana 650g 5€
Kana-Lohi 650g 5€
Maha 650g 5€

Flying Dog
Protein Drink 100g 11,90€

Chia de Gracia
Munkinpippuri 500g 13,00 €
MSM-inkivääri 1kg 26,90 €
Joint Buddy 1,5kg 49,90 €
E-vitamiini 200ml 27,80 €

Koirien ja hevosten superfoodit löytyy luonnosta! Lisäämällä koiran ruokintaan mm. marjoja, yrttejä, siemeniä ja juureksia voit turvallisesti huoltaa koiran vatsavaivoja, nivelvaivoja, juoksuaikaan tai virtsateihin liittyviä ongelmia luonnollisesti, ilman lisäaineita. Yrtit tukevat ja aktivoivat kehon luonnollista toimintaa.

VIPstore
Koirauimala HauSpa toimii VIPstoren virallisena jälleenmyyjänä Kokkolassa. Meiltä saat tilattua kaikki tuotteet nopeasti ja joustavasti uimalaamme ilman postikuluja.