Uimala

Uimala toimii ympäri vuoden ja siellä voit uittaa koiraa turvallisesti lämpimässä ja puhtaassa ympäristössä. Uimaan voi tulla ikään, rotuun ja kokoon katsomatta. Uimalassamme on aina henkilökuntaa paikalla myös omatoimisen uintivuoron aikana. Palveluihimme kuuluu myös kuntoutus- ja pentu-uinti. Myös koiran pesu ilman uintia on mahdollista omatoimisesti tai palvelupesuna.

Tiloistamme löytyy altaan lisäksi suihku, pienemmille koirille tarkoitettu, korotettu pesuallas. Shampoo kuuluu aina hintaan ja pyyhkeen voit vuokrata tarvittaessa lisämaksusta. Koiran kuivaukseen käytössäsi on ammattikäyttöön tarkoitettu turkinkuivain ja perinteiset föönit.

Allas

Uima-allas on kooltaan 9,1 x 4,7 metriä ja vesi pyritään pitämään 22-25 asteisena. Vettä altaassa on 120-130 cm. Veden puhdistus tapahtuu pääosin hiekkasuodattimen ja UV-lampun avulla, jotta kloorimäärä pystytään pitämään vedessä mahdollisimman alhaisena. Altaan ympäri menee taso, jota pitkin omistaja voi kannustaa ja rohkaista koiraa altaan reunalla.

Kun tulet uimaan

Tarkistathan, että edellinen uimari on valmis, ennenkuin astut uimalaan sisään koirasi kanssa.

Koira pestään huolella ennen altaaseen menoa.

Vuoroaan odottavien koirien tulee olla aina uimalassa kiinni.

Muistathan olla tarkkana, että koira ei missään vaiheessa kiipeä altaan reunan yli.

Ohjeet