Olen lähes varma, että koirani ei ui. Kannattaako minun edes tulla?
Luonnonvesissä uiminen ja altaassa uiminen eroavat aika paljon toisistaan. Vaikka koira ei olisi rohkaistunut itsenäiseen uimiseen luonnonvesissä kannatta kokeilla, jos se uittajan avulla rohkaistuisi uimaan. Suurin osa asiakkaistamme ovat alkuun tyytyneet rannassa kahlailuun! Suurin osa veteen tottumattomista koirista oppii uimaan ensimmäisellä tai toisella uimaopetuskerralla.

Onko uimalassa uintivuoroni aikana muita asiakkaita?
Varatessasi uintiaikaa varaat samalla koko altaan käyttöösi. Altaassa uinnin aikana ei ole koskaan muita koiria. Varaustilanteemme mukaan suihkussa tai kuivaamassa saattaa sen sijaan olla muitakin. Mikäli koirasi tarvitsee ehdottomasti oman rauhan koko uimalassa, varaathan aikasi puhelimitse. Seinän takana toimii Koirapalvelu Oikomo mutta koirat eivät ole näköyhteydessä toisiinsa.

Saako tai joutuuko koiranomistajakin tulla altaaseen?
Koirauimalan allas on tarkoitettu vain koirien käyttöön. Koiranomistaja ohjaa koiraa allasta ympäri kiertävältä tasolta.

Sopiiko koirauinti kaikille?
Juoksuista koiraa ei voi tuoda uimaan. Jos koiralla on vuotavia tai paranemassa olevia haavoja, ei uimista suositella. Sydänvikaisten ja epileptisten koirien kanssa noudatetaan erityistä varovaisuutta. Varmistathan eläinlääkäriltäsi mitä mieltä hän on koiran uittamisesta, jos koirasi terveysasiat mietityttävät.

Ovatko kaikki koirat yhtäaikaa altaassa jos varaan uinnin useammalle koiralle?
Koirat uivat altaassa yksi kerrallaan, niin kauan kunnes eivät enään tarvitse uittajan apua altaassa ja osaavat allaskäyttäytymisen ja rampilla kulkemisen turvallisesti. Vuoroaan odottavat koirat pidetään kytkettyinä uimalan tiloissa tai autossa.

Minkä ikäiset koirat voivat tulla uimaan?
Uinti sopii liikuntamuotona ihan kaikille! Uimisen voi aloittaa jo pikkupennun kanssa. Asiakaskuntamme on laaja, 4kk-14vuoteen tähän mennessä.

Saako uimalassa koiran kuivattua?
Uimalassamme on hiljaisempia pieniä föönejä ja tehokas kuivain, jolla saa isonkin turkin kuivattua. Kuivaamiseen tulee varata hyvin aikaa. Ota mukaan pyyhkeitä ja talvikeleillä mantteli, jotta koira ei saa kylmää kotimatkalla.

Saako uimalassa käyttää omia uimaliivejä ja leluja?
Uimalastamme löytyy rajallinen määrä uimaliivejä ja leluja. Omat hyväksi todetut liivit ovat myös sallittuja! Tutut ja mukavat lelut saa myös ottaa mukaan.

Ammattitaitoinen ja aidosti kiinnostunut henkilökunta, loistava koiran pesu- ja kuivaus mahdollisuus. Koiran uittaminen on turvallista.

Google -arvostelu, Viisi tähteä

Mukavaa ja tehokasta liikuntaa ja lihashuoltoa koiralle Kokkolassa. Paras uimala, jossa olen koskaan käynyt koirien kanssa. Taitava uittaja tarvittaessa!
Paljon muitakin palveluja.

Google -arvostelu, Viisi tähteä
Varaa aika